De laatste voorbereidingen

Bijna is het zover. De reis naar Malawi, naar het project.  Dinsdag 16 oktober vertrekken we naar Malawi voor ruim 3 weken. Voor Daniëlle de eerste keer in Malawi en voor Mariska een tijdje geleden. Beide hebben we er ontzettend veel zin in en kijken er naar uit om de vorderingen op het project in Lusangazi met eigen ogen te zien.

Dit jaar stond in het teken van het realiseren van een revalidatiecentrum naast de kliniek in Lusangazi. Na maanden aftellen, is het nu dan eindelijk zover dat we het zelf mogen zien en de laatste hand kunnen leggen aan de inrichting en aanschaf van fysiotherapiematerialen. Tevens zullen we in samenwerking met lokale (grotere) ziekenhuizen, artsen en ander medisch personeel een plan opstellen hoe we de fysiotherapie in Lusangazi en omgeving vorm gaan geven. Op deze manier hopen we de kwaliteit van leven van kinderen met een beperking, te verbeteren.

Tijdens onze periode in Malawi zullen we onze Hollandse gewoontes en medische protocollen vanuit Nederland even achter ons laten. Het zal (weer) even omschakelen worden om met beperkte (medische) middelen en personeel te werken. We verwachten er een geweldig leerzame tijd van te maken en hopen jullie middels onze verhalen mee te kunnen nemen in onze ervaringen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je eigen website aan bij WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close